Followers

Friday, November 18, 2011

Aiman - Pergi Saat Indah



Dalam keheningan
Dan hadir bayangan
Kerana percintaan 
Yang berangan sesalan

Ku rindu wajahmu
Sejak kau bertamu
Hanya satu dari dulunya
Selalu untukmu

Kembalilah tak ingin
Berulang kisah
Sedetik berpisah
Aku ikut bersalah
Tetap di waktu berubah
Pergi saat indah
Kekasih...

Masih lagi perlu
Mengapa membisu
Ku rayu kepadamu
Luangkanku hatiku

Kita harus menanti
Walau seribu kali
Kemaafan ini
Abadi ke sisi

Tinggal ku sendiri
Merenungi sepi
Fahami hingga nanti
Kau menjadi memori

Ceritera kita
Berakhir segala
Bahagia akan tiba
Suatu masa semula
Oh...oh...ouh...

sibukk!

wuahh2!! lama jugak aku xmengupdated Blog aku ni.. haha..
bukan malas la.. xberkesempatan.. aku agak sibuk bekerja untuk menyara keluarga aku.. 
ceeewaahh!! bila pulak aku kawin?? haha..
ni pn free kejap je.. lepas jumaat karang kena masuk kerja balik.. haa... sibuk2!! =)

hmm.. mesti nak tau aku kerja ape kan?? haaa.. jap ea...


tadaa! aku kerja d tesco extra seremban 2! 
kerja di foodcourt gerai no.8.. gerai nasik campur..
ahhaaa! gerai ni 100% milik famili aku.. bosnya akk aku la.. haha..
kerja aku sebagai casher! hahah.. 
suke2! jumpe makcik2.. pakcik2.. anak2 makcik pakcik (anak perempuan je) haha
aku kerja buat sementara waktu sebelum sambung degree..( itupun kalau dapat la) 
oky la.. nnt aku updated pasal lain lak ea.. 

bubbye!!

Tuesday, August 16, 2011

- things i need in my life -

halo2.. busan xbuat pape tgharie ni..
aku na bebelog la plak.. haha..

okY!

tajuk post aku harini ialah...
THINGS I NEED IN MY LIFE

haa.. nmpk cm gempakkan?? haha..

oky.. the first thing aku mahu adalah... teng.. teng.. teng..

 tudiaa... nset la 1st! 
nk nset baru.. huu.. aku still pakai nset 1st PTPTpu aku.. haha..
teringin na pakai nset touchscreen lak.. hehe.. 
ni adalah model Samsung S II.. 
haa.. stylekn?? harge pn style jugak! huh!..

oky,, next item... huh.. huh..


ahha!! camera DSLR D90.. 
sies aku impikan DSLR ni.. huu..
walaupn agak susah n agak mahal na beli... tapi xpe.. harapan itu masih ade.. hehe
sponser2 la.. hehhe..
dapat benda ni pn dh ckop bg aku.. mengisi masa lapang serta mengisi dapat mengisi poket aku nnt.
aku minat snapy2 ni.. ske tgk ekspressi muke.. alam sekitar.. objek.. macam2 lah!
mau d jadikan kenangan pabila teringat.. huu..

oky, next!

haaaaah!! last item... hehehe


yeah! aku na sebijik keta.. nak Myvi..
aku ske myvi.. ia nmpk sporty.. sies semart..
dapt kete ni.. aku na makeup btol2.. kasi lg semat..
lg 1.. aku mau bawak mak aku g jenjalan bile die xkeja nnt.. hee.. best owt bak mak jenjalan..
haa... tapi... aku xde lesen lg.. ade lesen moto je la.. aku reti bawak auto je. xpe2.. mase masih pnjang.. sempat lg nak belajar kereta. kumpui wet.. belajar kete.. kn2??

oky.. sebenarnya banyak lg aku mau.. tapi aku ringkaskn je.. 
ape aku mahu ialah kebahagiaan bersama keluarga tersayang. =)

kite boleh meminta.. tapi perlu berusaha untuk mendapatkannya...
bia ikhlas berusaha.. bia lambat, asalkan selamat..

thats all from me.. sayor.. sayor... hehhe
bubye!!

Monday, August 15, 2011

- hepi bestday too me -


hepi bestday too me.. 
hepi bestday.. too mee.... 
hepi bestday.. too... meee....
hepi bestday.. toooo.... me....

hehehe..
 11/8/1990 aku dilahirkan.. wuah!!
11/8/2011 aku menyambut hari lahir aku yg ke- 21.. wuah! 
sudah boleh mengundi! yeeharrk!!

hari yg special bg aku dlm tahun ini.. mmg terbaik.. 
aku dpt byk wish dr mmbe aku kat dlm FB..
xcaye?? jap ea...


tadaa!! nmpk x?? xnmpk xpe la.. heheh
ramai jugak la yg wish kat fb aku.. sempat jwb wish2 yg jmpe je.. 
terlampau byk.. mane yg xsmpat na balas wish tuu.. im sory ea.. sory sgt2...

haa!! my bee pn wish juga.. hee..

die ajak celebrate kat lua.. mase bbuke puasa nnt.. aku on je..
hehe
 na tau kami berbuka kat mane??


yaa... di HUSKI C-MART..
hee.. berbuka western food.. hee..

aku ape lg.. menelek2 buku menu d situ la.. heheh


haa... xtau na mkn ape dewh! pesan je yg smple2..



haa.. tu baru na bbuka.. belum yg lepas bbuke.. 
ade desert.. mcm2 lg la.. hee..

ni la playmaker dinner ni... heee



tudiiaa.. makan terhidang kat depan tu.. nyamm2!

my bee ade bg present.. yeay.. 
aku dpt bear bee... hee


haa.. siap posing lg.. hee.. 
akhir sekali.. thanks to my mom! to my brother, sister in law.. my sis, brother in law.. my lil sis.. hee
tQ everyone! tQ! tQ! tQ to all my frens!

Wednesday, July 27, 2011

- i has break it to pieces -


im sorry... i has break it to pieces....
its all my fault...
:'(

Wednesday, June 22, 2011

- mY junior meng-taG aku-

oky.. hyep u'ollz!!

hari ni rabu, setiap hari same je keje aku kat FSR Logistic Centre ni.. duk2 kat kaunter then on9. tu je la keje aku. hehe. kadang2 best. kadang2 bosan. apala... hehe. ape2 pn.. layan je la. haha. 
oky, kite straight je ea. mY junior syie tag aku benda ni.. nak kena jawab ke?? baik.. hee

1) korang rase korang HOT ke?
hot?? ayo.. in cool.. sbb tu name aku fizie cool. hehe

2) upload walpaper yang korang gune sekarang
awat na tau ni?? hee. baek.. akan aku dedahkan.. haha

haa.. tu la die.. baru je tukar tadi.. hik2!

3) Cerita pasal gambar
ayoo.. tdi na tau wallpaper, ni nak tau psl pic ni plak. pukk dahi tu kg. haha
oky2, pic ni aku snap hari ahad ritu, mase g date ngn my bee ke alor setar. balik tu singgah tasik Jitra. hee.

4) Kali terakhir makan Pizza
pizza?? huu.. agak lame la.. sem lepas kot.. mase kat umah.. bile guna yang hotlink tu.. ape tah name nye.. lupa la.. hahaha

5) Last song Korang dengar
mmmm.... mmm.... lagu angry bird! haha

6) Korang buat ape time jawab tag ni
on9, msj ngn my bee, jawab soalan ni.. hehe.

7) Nama panggilan korang selain nama penuh
kat umah famili pggil "G"
mmber pggil fizi.
yang terbaru, budak2 bola pggil aku lagend! hampeh ya mereka tu.. hahah
my bee pggil.......... ade la.! cbok je na tau! wuahahah

8) siapa korang nak tag 5 orang

9) Orang number 1 tu siapa

junior aku tuh!

10) Luahkan sesuatu pada number 5

hoi! sumbuk la kamu. hehe

11) number 3 ada hubugan dengan siapa

name bf dia aizul! hahah

12) kata-kata cintan buat number 4

gila pe.. die ade bf la.. hahah

13) Fakta tentang orang yang ada tag

aku kenal mereka ni.. hee.

done!

Tuesday, June 21, 2011

- 1 hari date -

Ahad 19 jun 2011

ring2! ring2! ring2!

 telepon aku bunyi..
tertera kat situ My Bee calling...
pagi2 die dh call aku.. dengan muke sememeh aku pn angkat..
fz: heloo...
my bee: hun! jum g Alor setar!
fz: ha? jum.. jap2! tepon akk mnx masokkan wet. hee
my bee: oky.

huu.. last minit pnyer decision.. kelaut! kelam kabot aku.. hehe.
sat je siapnye pn. bukan lama mana pn. layan je.

sampai alor setar.
kami pegi City Plaza. jenjalan je kat situ.. naek smpai atas. then turun balik. hehe
sampai atas. nampak game! hahah.. men game tembak2! 



tu la gambarnye. hehe.
my bee lak, die men kaut gula2! aku pn men jugak! haha. best dowh.
teringat mase aku kecik dulu. ceewaahh!!


tu haa.. seronok dapat gula2. hehe
banyak gila gula2 aku ngn my bee dapat! haa... style kn??

lepas penat men2 turun bawah lak.. nak g pasific. hee. 
panas ouh! cari pokok na teduh. hehe



 pic my bee je la aku snap. pic aku xda. hehe
sampai pasific.. xtau na bt ape dh.
duk kat kerusi jap. tgk orang lalu lalang... 
then nmpk ais kem McD. hehe. beli satu..

then terfikir na men game lagi.. g naek atas terus!! 
jmpe tempat game. haha. maen lagi. tapi pic xda lak. lupe nak snap..

dh abeh maen game.. jenjalan la dlam pasific tu. 
tadaaaaa!! jmpe jat nan, mmbe bola aku ngn awek die. haha..
die ajak balik sekali t nek kereta. hee.. save wet bus.. like!

bile na balik, ingat terus balik. kami singgah Tasik Jitra. 
dh lame aku na pg tasik tu. cume xkesempatan je. kali ni ade rezeki aku pegi tasik ni. hehe
lepak2 jap. jat ngn awek die nek boogey.. hehe
aku duk tepi tasik je ngn my bee..







ni la antara pic2 yang aku sempat snap2! hee..
lepas puas lepak2.. 
apa lagi.. balik arau la.. aku drive! hee
bile dh dapat pegang stering, mmg xmau lepas la. hee..
tu la die.. 1 hari date ngn my bee.. hee

sekian...

p/s: xlarat na type banyak2.. simple2 je la.. 

Sunday, June 19, 2011

Juara Liga Bola Sepak IPT 2011


UNIVERSITI Teknologi Mara (UiTM) Perlis muncul juara pusingan akhir kelayakan zon Liga Bola Sepak IPT 2011 setelah menumpaskan Univesiti Teknikal Melaka Malaysia (UTeM) 4-3 pada final yang berlangsung di Kompleks Sukan Tuanku Syed Faizuddin Putra, Arau semalam.
Pertemuan tersebut menyaksikan aksi-aksi penuh dramatik dengan kedua-dua pasukan sering berbalas serangan selain UiTM Perlis terpaksa bermain 10 orang dalam tempoh 15 minit terakhir.
Begitupun, UTeM terlebih dulu memecah kebuntuan apabila memperoleh gol pertama seawal minit keempat menerusi jaringan Muhammad Syafiq Mohd. Kamal.
Jaringan tersebut tidak melemahkan semangat pasukan tuan rumah yang terus tampil agresif untuk mencari gol penyamaan.
Kelekaan pemain UTeM dihukum pada minit-minit terakhir separuh masa pertama yang menyaksikan UiTM Perlis berjaya menghasilkan dua gol dalam tempoh dua minit pada masa kecederaan menerusi Mustafa Amini Ismail.
Ketika babak kedua bersambung, rentak UiTM Perlis semakin agresif dengan melancarkan serangan bertali arus tetapi kekentalan pertahanan lawan menafikan peluang mereka untuk menambah jaringan.
Usaha keras yang dipamerkan oleh pemain tuan rumah sepanjang perlawanan tersebut akhirnya berhasil apabila Norhafwan Hamzah terus mengukuhkan kedudukan UiTM Perlis untuk mendahului 3-1 menerusi jaringan pada minit ke-48.
Selepas itu, padah menimpa pasukan tuan rumah apabila penjaga gol mereka, Mohd. Hafizi Hamzah diperintah keluar padang kerana bertindak keras ke atas penyerang UTeM, Basiron Yusof ketika berlaku perebutan dalam kotak penalti.
Ekoran itu, ketua jurulatih UiTM Perlis, Shamshahril Shuib tidak senang duduk selama 15 minit terakhir setelah pasukannya digasak UTeM ketika kedudukan 4-3.
Namun, barisan pemain UiTM Perlis gagah bertahan dan keputusan kekal sehingga tamat perlawanan.
Bagi Shamshahril, kejayaan tersebut membuktikan misi mereka sudah tercapai untuk merangkul kejuaraan liga yang bermula sejak 15 Jun lalu.
“Kami hadir pada kejohanan ini memang untuk muncul juara dan saya sangat bangga terutama kepada pemain yang bekerja keras untuk merealisasikan impian ini," ujarnya.
Dengan kejayaan tersebut UiTM Perlis membawa pulang hadiah wang tunai RM10,000 manakala UTeM selaku naib juara menerima RM5,000.


 line-up UiTM Perlis!


 hadiah utama!

Friday, June 17, 2011

saingan Liga Bola Sepak IPT 2011 ( UiTM Perlis mara ke Separuh Akhir )


Pusingan Akhir Kelayakan Zon Liga Bola Sepak IPT 2011 semakin hampir ke kemuncak saingan.
Empat pasukan sudah menempah tempat ke separuh akhir dan mereka akan membuat perhitungan di Universiti Teknologi Mara (UiTM) Perlis, Arau hari ini.
Pasukan terbabit terdiri daripada Universiti Sains Malaysia (USM), Universiti Teknikal Melaka Malaysia (UTeM), Universiti Teknologi Mara (UiTM) Perlis dan Poli- teknik Melaka (PMK).
Dalam perlawanan suku akhir kedua yang berlangsung semalam, UiTM Perlis layak ke separuh akhir selepas membenam UiTM Pahang 2-0 menerusi jaringan Mohd. Hisyam Zainal (ke-45) dan Mohd. Haizal Faquan pada minit terakhir perlawanan.
Pasukan terakhir yang mengisi tempat di separuh akhir ialah Politeknik Melaka (PMK) yang mencatat kemenangan besar 4-1 ke atas Politeknik Mukah Sarawak (PMU) pada satu lagi saingan suku akhir semalam.
Penyerang PMK, Abu Hanifa Hasan muncul wira pasukannya apabila melakukan jaringan hatrik pada pada minit ke-24, 50 dan 75.
Menurut pegawai urus setia kejohanan, Ahmad Tarmizy Mohammed, dua pasukan yang telah mengisi tempat awal di peringkat separuh akhir ialah USM dan UTeM yang menewaskan lawan masing-masing pada suku akhir kelmarin.
“USM layak setelah menumpaskan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) dengan kemenangan 2-1, manakala UTeM menumpaskan Kolej Kemuniti Pahang, 3-1.
“Pada perlawanan separuh akhir itu nanti akan menemukan USM dengan UTeM yang bakal diadakan di Padang Rani, UiTM Perlis,” katanya.
Selain itu, tambahnya separuh akhir kedua pula menyaksikan pertembungan antara pasukan tuan rumah, UiTM Perlis bertemu Politenik Melaka yang akan diadakan di Kompleks Sukan Tuanku Syed Faizuddin Putra, Kangar.


Thursday, June 2, 2011

- my first try -


aku jadi kartoon.. hehhe
ini saje try bt.. tgk tutorial dari si gadis dari 1 bloG..
cam best.. bosan2 edit pic jadi cmnii.. haha
lawak pn ade gak.. ini hanya untuk suka2. 
sama2 layan.. heheh

Tuesday, May 31, 2011

- Tasek Tasoh -

Ahad 22/5/2011

hari ni pergi dating.. ke taSek Tasoh.. =)
like2! selama aku di bumi arau ni, jarang aku jalan2 ni.. huu.. 
bila ade peluang jalan2, gunakan sebaik mungkin.. heheh.
bukan aku dengan G'ef aku je, ade mmbe die sekali la.. hehe. 
bergelak2 sambil makan keropok. =)
tengok2 la pic yang diambil.. wuahaha

 kerusi malas! haha

ape??

oky.. die suke pgg rambot aku.. huu

hee =)


die na tggi same ngn aku..

aaaaaaa.... tinggi lagi ea.. haha

muke kesengalan.. haha

 xbuncet ea.. hee

 darling caring

 fireman lift. hehe

heee..

naD, fatin, my bunge! hehe

 ape tah depa tgk tu.. huu

krek n Nad.. 

spoil disitu.. aduyai!!

lepak same2.. gelak same2! hari yang best untuk aku!
jum jalan2 lg nak?? hehe



Sunday, May 22, 2011

- tolong like ea -

assalam semua rakan2 bloggers!
kali ni aku na mintak pertolongan dr korunk semua
tolong like pic my lil sis dlm 1 kontest ni..hehe
na sgt tgk die menang..
na sgt tgk die happy!
hope korunk2 leh like pic die ea..
like la dengan seikhlas hati.. <3

oky2! kita straight to the point ea.. 
ini cara2 nak like pic my lil sis tu.

1st sekali korunk kena like page FB ni dulu..

then.. click like dekat picture link di bawah ni ea..

like secara ikhlas..
perkara yang indah akan dikenang orang..

tQ!!

p/s: minta maaf kepada semua, kerana xboleh right click.. suda disable.. huu.. dh lupe cmne na btolkan balik.. hope korunk leh tolong aku n my lil sis ea.. tQ!

Tuesday, May 17, 2011

- Cleopatra stratan -


Intr-o seara cu Costica
Eu c-o sticla, el c-o sticla
Am udat cu mana noastra
Florile de pe fereastra

Restul ce-o ramas in sticla
I-am turnat si lui pisica
Nu stiu floarea ce-o sa simta
Dar pisica d-amu canta
Si noi cantam cu dansa...

Hop-pa Zunea-Zunea
Hop-pa toata lumea
Lumea toata ii incantata
De pisica talentata

Hop-pa hai ca-i buna
Hop-pa nu-i o gluma
Toti il cata pe Costica
Sa le mai aduc o sticla!

Sa le mai aduca o sticla!
Toti il cata pe Costica
Sa le mai aduca o sticla!

Pestisorii sa nu taca
Le-am turnat si lor oleaca
Numai ratele din curte
Mute-au fost si-au ramas mute

Nu stiu ce-o sa fie maine
Dar acum la toti le e bine
Cum se vede mai Costica
Sigur n-o fost apa-n sticla!
Dar ce-o fi fost acolo?

Hop-pa Zunea-Zunea
Hop-pa toata lumea
Lumea toata ii incantata
De sticluta fermecata

Hop-pa hai ca-i buna
Hop-pa nu-i o gluma
Pana dimneata toata lumea
Canta numai Zunea-Zunea!

Canta numai Zunea-Zunea
Pana dimneata toata
Canta numai...

Hop-pa Zunea-Zunea

Sunday, May 15, 2011

Darin - Peerless


Doctor, actor, lawyer or a singer
Why not president, be a dreamer
You can be just the one you wanna be
Police man, fire fighter or a post man
Why not something like your old man
You can be just the one you wanna be
Doctor, actor, lawyer or a singer
Why not president, be a dreamer
You can be just the one you wanna be

I know that we all got one thing
That we all share together
We got that one nice dream
We live for
You never know what life could bring
Coz nothing last forever
Just hold on to the team
You play for

I know you could reach the top
Make sure that you won't stop
Be the one that you wanna be
Now sing this with me


We may have different ways to think
But it doesn't really matter
We all caught up in the steam
Of this life
Focus on every little thing
That's what does really matter
Luxury cars and bling
Thats not real life

I know you could reach the top
Make sure that you won't stop
Be the one that you wanna be
Now sing this with me

Doctor, actor, lawyer or a singer
Why not president, be a dreamer
You can be just the one you wanna be
Police man, fire fighter or a post man
Why not something like your old man
You can be just the one you wanna be

Last year I used to dream about this day
Now I'm here I'm singing for you
I hope I could inspire you
coz I've got all the love, coz I've got all love for you

Doctor, actor, lawyer or a singer
Why not president, be a dreamer
You can be just the one you wanna be
Police man, fire fighter or a post man
Why not something like your old man
You can be just the one you wanna be

- jasamu dikenang -


yaa.. ni la cik biru kesayangan aku.. selame 2 sem kite bersama..
kau sudah banyak berjasa kepadaku.. hehe
kau sudah memudahkan aku untuk pergi ke kelas! pergi blok C, sape larat.. haha
kau sudah memudahkan aku untuk beli makan kat Oren!
kau sudah memudahkan aku untuk keluar malam beli makan kat depan Matrik!
kau sudah memudahkan aku untuk pergi training tiap2 petang!
yang paling penting, kau sudah mememudahkan aku untuk pergi dating! hehe.. =)
bile kau rosak, aku anta kedai repair.. hehe
tQ2! bayak jasa kau pada aku selama 2 sem ni.. hehe
aku xkan menjualkan kau pada sesiapa pn.. huh! ni champion punyer! wuahaha

p/s: sahabat xbeerti perlu bernyawa sahaja.. yang xbernyawa seperti cik biru ni pn sahabat jua, asalkan kita tahu menghargainya.. hee =)

Saturday, May 7, 2011

Zifhilia - aisitheru



Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
Saat ku harus bersabar dan trus bersabar
Menantikan kehadiran dirimu
Entah sampai kapan aku harus menunggu
Sesuatu yang sangat sulit tuk ku jalani
Hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
Kadang ku berpikir cari penggantimu
Saat kau jauh disana.. oooo..
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan
Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan
Walau, raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan aa..aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan… aa..aishiteru
Hapus sendiri pikiran melayang terbang
Perasaan resah gelisah
Jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
Banyak segala misi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Ku mohon kau kembali
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu ku curiga
Entah penantianku takkan sia-sia
Dan berikan satu jawaban pasti
Entah sampai kapan aku harus bertahan
Saat kau jauh disana rasa cemburu
Merasuk kedalam pikiranku melayang
Tak tentu arah tentang dirimu
Apakah sama yang kau rasakan
Walau, raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan aa..aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan… aa..ai
Walau, raga kita terpisah jauh
Namun hati kita selalu dekat
Bila kau rindu pejamkan matamu
Dan rasakan aa..aku
Kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
Terhapus ruang dan waktu
Percayakan kesetiaan ini
Pada ketulusan… aa..aishiteru

Tuesday, May 3, 2011

Bruno Mars - Marry you


It’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do.
Hey baby,
I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,
Or is it this dancing juice?
Who cares baby,
I think I wanna marry you.

Well I know this little chapel on the boulevard we can go,
No one will know,
Come on girl.
Who cares if we’re trashed got a pocket full of cash we can blow,
Shots of patron,
And it’s on girl.

Don’t say no, no, no, no-no;
Just say yeah, yeah, yeah, yeah-yeah;
And we’ll go, go, go, go-go.
If you’re ready, like I’m ready.

Cause it’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do.
Hey baby,
I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,
Or is it this dancing juice?
Who cares baby,
I think I wanna marry you.

I’ll go get a ring let the choir bells sing like oooh,

So whatcha wanna do?
Let’s just run girl.
If we wake up and you wanna break up that’s cool.
No, I won’t blame you;
It was fun girl.

Don’t say no, no, no, no-no;
Just say yeah, yeah, yeah, yeah-yeah;
And we’ll go, go, go, go-go.
If you’re ready, like I’m ready.

Cause it’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do.
Hey baby,
I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,
Or is it this dancing juice?
Who cares baby,
I think I wanna marry you.

Just say I do,
Tell me right now baby,
Tell me right now baby. x2

Cause it’s a beautiful night,
We’re looking for something dumb to do.
Hey baby,
I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes,
Or is it this dancing juice?
Who cares baby,
I think I wanna marry you

Sunday, April 24, 2011

- amik angin -


sepetang bersama.. heee
amik angin di Academic Height.
me-release tension akibat paper yang susah LAW.. hee
ditemani oleh si gadis.. <3
tQ teman ea.. <3
sambil lepaking, sempat lg senap picture.. hehe..

Tuesday, April 19, 2011

Bruno Mars - The Lazy Songs



Today I don’t feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don’t feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I’m not doing anything

I’m gonna kick my feet up and stare at the fan
Turn the TV on
Throw my hand in my pants
Nobodys gon’ tell me I can’t

I’ll be lying on the couch just chillin in my snuggie
Click to MTV so they can teach me how to dougie
Cus in my castle I’m the freakin man
Oh Oh

Yes I said it
I said it
I said it cus I can

Today I don’t feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don’t feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I’m not doing anything

Nothing at all
Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Nothing at all

Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh

Tomorrow I’ll wake up do some P90X
Meet a really nice girl have some really nice sex
And she’s gonna sream out ‘this is great’ (Oh my god, this is great)
Yeaaah

I might mess around and get my college degree
I bet my old mam would be so proud of me
But sorry paps you’ll just have to wait
Oh Oh

Yes I said it
I said it
I said it cus I can

Today I don’t feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don’t feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I’m not doing anything

No I ain’t gonna comb my hair
Cus I ain’t going anywhere
No No No No No No No No No
Oh

I’ll just strut in my birthday suit
And let everything hang loose
YeahYeahYeahYeahYeah…
Ohh ohh

Today I don’t feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don’t feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I’m not doing anything

Nothing at all
Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Nothing at all

Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Nothing at all

Sunday, April 17, 2011

- cookie monsteR -


cookie Monster..
nyyuum.. nyum.. nyuumm.. nyyuummm..!!